Uitzendsoftware van Planworks

Uitzendsoftware van topkwaliteit

Wil je je eigen uitzendbureau starten en zoek je naar gebruiksvriendelijke uitzendsoftware? Planworks staat voor je klaar om je op weg te helpen naar succes. Met de uitzendsoftware van Planworks kun je efficiënt en effectief je uitzendbureau runnen. Je kunt vacatures beheren, kandidaten screenen en selecteren, planningen maken en urenregistratie bijhouden. De software biedt ook handige functies voor facturering, rapportage en klantrelatiebeheer, zodat je al je uitzendbureauactiviteiten op één plek kunt beheren.

Het beste van alles is dat de uitzendsoftware van Planworks gebruiksvriendelijk is, waardoor je direct aan de slag kunt zonder ingewikkelde training. Het is intuïtief ontworpen om je tijd te besparen, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je uitzendbureau. Kies voor Planworks als je een uitzendbureau wilt starten en op zoek bent naar betrouwbare software die je ondersteunt. Onze uitzendsoftware biedt de juiste tools en functionaliteiten om van je bedrijf een succes te maken.

Voor wie is de uitzendsoftware van Planworks?

Planworks biedt een handige oplossing voor organisaties die te maken hebben met complexe personeelsplanning. Het is speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus en bedrijven met inhouse afdelingen die werken met verschillende rollen, tijden, locaties en voorwaarden. Denk aan horeca-uitzendbureaus, promotiebureaus, hostessenbureaus, beveiligingsbedrijven, cateringbedrijven, huiswerkinstituten, studentenwerk en meer.

Met Planworks kun je eenvoudig en overzichtelijk je personeelsplanning beheren. Het systeem biedt specifieke oplossingen voor de behoeften van uitzendbureaus en bedrijven met complexe planningen. Of je nu medewerkers moet inplannen op verschillende locaties, rekening moet houden met diverse rollen en voorwaarden, of gewoon efficiënter wilt werken, Planworks heeft de juiste tools voor jou. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing die je helpt om je planning soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt richten op de groei van je organisatie.

De mogelijkheden van onze uitzendsoftware

Planworks biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten in onze uitzendsoftware, waardoor uitzendbureaus optimaal kunnen functioneren. Met het planbord kunnen medewerkers eenvoudig worden ingepland, en dankzij de automatische planningsfunctie wordt dit proces nog efficiënter. Medewerkers kunnen zichzelf aanmelden voor diensten, maar de planner behoudt altijd de controle.

Het poule systeem en de pushnotificaties zorgen voor een soepele communicatie en maakt het beheren van opdrachtgevers gemakkelijker. Het opdrachtgeversportaal biedt een handige interface voor interactie met klanten, terwijl de beoordelingsmodule en rapportages bijdragen aan het monitoren en verbeteren van de prestaties.

Onze uitzendbureau software biedt ook ondersteuning voor diverse aspecten van het personeelsbeheer, zoals registratie van ziekte en afmeldingen, arbeidsverleden en patronen, en het sturen op marge met behulp van de margemeter. Het systeem biedt flexibele hiërarchie met verschillende rollen en stelt je in staat om zowel de prestaties van kantoorpersoneel als die van medewerkers/uitzendkrachten te meten.

Daarnaast zijn er handige functies zoals sollicitatiebeheer, e-mailen en nieuwsberichten versturen vanuit het systeem, integratie met WhatsApp, urenadministratie, facturatie en koppelingen met verlonings- en boekhoudpakketten. De software is geschikt voor loondienstmedewerkers, payroll en eigen verloning. Zowel medewerkers als opdrachtgevers hebben toegang tot handige mobiele apps met diverse functionaliteiten, zoals routeplanning, briefing, beschikbaarheid doorgeven en inzicht in loonstroken en urenregistratie.

Bekijk ook eens een van deze artikelen

Verloningssoftware uitzendbranche - Uitgelicht

Verloningssoftware in de uitzendbranche

Planworks: Verloningssoftware voor de uitzendbranche Maak kennis met Planworks, de ideale verloningssoftware voor de uitzendbranche. Naast het efficiënt plannen van personeel biedt Planworks specifieke functionaliteiten die perfect aansluiten bij uitzendbureaus,

Personeelsplanning Software - Uitgelicht

Praktische personeelsplanning software

Personeelsplanner software inzetten? Planworks is gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die speciaal is ontworpen voor beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, promotiebureaus en evenementenbureaus. Met Planworks kunt u moeiteloos uw complexe personeelsplanning beheren, ongeacht de omvang

Eigen uitzendbureau starten - Uitgelicht

Een uitzendbureau starten

Beginnen met je eigen uitzendbureau? Ben je gepassioneerd door het matchen van talenten en het creëren van waardevolle werkrelaties? Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen

Uitzendsoftware | Uitgelicht

Uitzendsoftware van Planworks

Uitzendsoftware van topkwaliteit Wil je je eigen uitzendbureau starten en zoek je naar gebruiksvriendelijke uitzendsoftware? Planworks staat voor je klaar om je op weg te helpen naar succes. Met de uitzendsoftware

Uitzendbureau software - Uitgelicht

Uitzendbureau software nodig?

Gebruiksvriendelijke software voor uitzendbureaus Als je op zoek bent naar uitzendbureau software om je eigen uitzendbureau te starten, dan kan Planworks je daarbij helpen. Planworks biedt handige en gebruiksvriendelijke uitzendbureau