Praktische personeelsplanning software

Personeelsplanner software inzetten?

Planworks is gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die speciaal is ontworpen voor beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, promotiebureaus en evenementenbureaus. Met Planworks kunt u moeiteloos uw complexe personeelsplanning beheren, ongeacht de omvang van uw organisatie.

De software is geschikt voor uiteenlopende bedrijven die te maken hebben met diensten waarbij medewerkers met verschillende rollen, op verschillende tijden, op diverse locaties en onder diverse voorwaarden moeten werken. Of het nu gaat om horeca-uitzenders, promotiebureaus, hostessenbureaus, beveiligingsbedrijven, cateringbedrijven, huiswerkinstituten, studentenwerk of andere branches, Planworks biedt de nodige ondersteuning.

Met Planworks kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van uw medewerkers bijhouden, dienstroosters maken en de juiste medewerker toewijzen aan specifieke taken of projecten. Het systeem bevat ook handige rapportagefuncties en biedt integratiemogelijkheden met andere software. Hierdoor heeft u een compleet overzicht van uw personeelsplanning en kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Of u nu een uitzendbureau runt of een inhouse team beheert, Planworks helpt u bij het vereenvoudigen en verbeteren van uw personeelsplanning, zodat u uw resources efficiënt kunt inzetten en uw bedrijf succesvol kunt laten groeien.

Mogelijkheden binnen onze personeelsplanning software

Planworks is gebruiksvriendelijke personeelsplanning software speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus. Met Planworks kunt u efficiënt en gestructureerd uw medewerkers inplannen en heeft u volledige controle over het planningsproces.

Met het planbord kunt u eenvoudig uw medewerkers toewijzen aan diensten. Daarnaast biedt Planworks de mogelijkheid om automatisch te plannen, waarbij het systeem rekening houdt met beschikbaarheid en vaardigheden. Uw medewerkers kunnen zelf diensten selecteren en aanmelden, maar de planner behoudt altijd de controle.

Met het poule systeem kunt u flexibel en efficiënt werken met een pool van medewerkers. Pushnotificaties houden u op de hoogte van wijzigingen en het opdrachtgeversportaal biedt een overzicht van diensten en facturen voor uw klanten.

Met Planworks kunt u ook de prestaties van zowel uw kantoorpersoneel als uw medewerkers/uitzendkrachten meten. U kunt rapportages genereren voor inzicht en sturing op marge. Bovendien ondersteunt Planworks diverse integraties, zoals met verlonings- en boekhoudpakketten.

Planworks is geschikt voor verschillende arbeidsvormen, waaronder loondienstmedewerkers, payroll en eigen verloning. De software biedt ook een gebruiksvriendelijke app voor zowel medewerkers als opdrachtgevers, waarin ze onder andere hun beschikbaarheid kunnen doorgeven, diensten kunnen inplannen en loonstroken kunnen inzien.

Met Planworks heeft u een krachtige tool in handen om uw personeelsplanning te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Een demonstratie aanvragen van onze software?

Wil je graag een demo van onze personeelsplanning software, Planworks, aanvragen? Dat kan heel eenvoudig! Vul gewoon het webformulier in met je gegevens, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tijdens de demo laten we je graag zien hoe onze software werkt en welke voordelen het biedt voor jouw organisatie. Of je nu een uitzendbureau, beveiligingsbedrijf, promotiebureau of evenementenbureau bent, Planworks kan je helpen je personeelsplanning efficiënter te maken. Wacht niet langer en vraag nu je demo aan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Bekijk ook eens een van deze artikelen

Verloningssoftware uitzendbranche - Uitgelicht

Verloningssoftware in de uitzendbranche

Planworks: Verloningssoftware voor de uitzendbranche Maak kennis met Planworks, de ideale verloningssoftware voor de uitzendbranche. Naast het efficiënt plannen van personeel biedt Planworks specifieke functionaliteiten die perfect aansluiten bij uitzendbureaus,

Personeelsplanning Software - Uitgelicht

Praktische personeelsplanning software

Personeelsplanner software inzetten? Planworks is gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die speciaal is ontworpen voor beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, promotiebureaus en evenementenbureaus. Met Planworks kunt u moeiteloos uw complexe personeelsplanning beheren, ongeacht de omvang

Eigen uitzendbureau starten - Uitgelicht

Een uitzendbureau starten

Beginnen met je eigen uitzendbureau? Ben je gepassioneerd door het matchen van talenten en het creëren van waardevolle werkrelaties? Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen

Uitzendsoftware | Uitgelicht

Uitzendsoftware van Planworks

Uitzendsoftware van topkwaliteit Wil je je eigen uitzendbureau starten en zoek je naar gebruiksvriendelijke uitzendsoftware? Planworks staat voor je klaar om je op weg te helpen naar succes. Met de uitzendsoftware

Uitzendbureau software - Uitgelicht

Uitzendbureau software nodig?

Gebruiksvriendelijke software voor uitzendbureaus Als je op zoek bent naar uitzendbureau software om je eigen uitzendbureau te starten, dan kan Planworks je daarbij helpen. Planworks biedt handige en gebruiksvriendelijke uitzendbureau