Uitzendbureau software nodig?

Gebruiksvriendelijke software voor uitzendbureaus

Als je op zoek bent naar uitzendbureau software om je eigen uitzendbureau te starten, dan kan Planworks je daarbij helpen. Planworks biedt handige en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software die je op weg helpt naar succes.

Met de uitzendbureau software van Planworks kun je efficiënt en effectief je uitzendbureau runnen. Het stelt je in staat om planningen te maken en urenregistratie bij te houden. De software biedt ook functies voor facturering, rapportage en klantrelatiebeheer, waardoor je alle aspecten van je uitzendbureau op één plek kunt beheren.

Daarnaast is de uitzendsoftware van Planworks gebruiksvriendelijk, zodat je snel aan de slag kunt zonder uitgebreide training. Het is ontworpen om intuïtief te zijn en je te helpen tijd te besparen, zodat je je kunt richten op het laten groeien van je uitzendbureau.

Kortom, als je een uitzendbureau wilt starten en op zoek bent naar software die je ondersteunt, is Planworks de ideale keuze. Onze uitzendbureau software biedt de tools en functionaliteiten die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken.

Wat is Planworks?

Planworks is een plansysteem dat ideaal is voor organisaties die te maken hebben met ingewikkelde personeelsplanning. Het is speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus en inhouse afdelingen van bedrijven die te maken hebben met diensten waarbij mensen met verschillende rollen, op verschillende tijden en locaties moeten werken onder verschillende voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan horeca-uitzendbureaus, promotiebureaus, hostessenbureaus, beveiligingsbedrijven, cateringbedrijven, huiswerkinstituten, studentenwerk en nog veel meer.

Met Planworks kun je gemakkelijk en overzichtelijk je personeelsplanning regelen. Het systeem biedt oplossingen voor de specifieke behoeften van uitzendbureaus en bedrijven met complexe planningen. Of je nu mensen moet inroosteren voor verschillende locaties, rekening moet houden met verschillende rollen en voorwaarden, of gewoon efficiënter wilt werken, Planworks heeft de tools die je nodig hebt. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing die je helpt om je planning soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je organisatie.

Functionaliteiten binnen onze uitzendbureau software

Planworks biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten om je te ondersteunen bij het beheren van je uitzendbureau of complexe personeelsplanning. Met het planbord kun je eenvoudig medewerkers inplannen, en dankzij de mogelijkheid tot automatisch plannen bespaar je kostbare tijd. Medewerkers kunnen zichzelf aanmelden voor diensten, maar jij behoudt als planner altijd de volledige controle.

Het poule systeem zorgt ervoor dat je een flexibele pool van medewerkers kunt beheren, terwijl pushnotificaties ervoor zorgen dat je belangrijke informatie direct kunt communiceren. Met het opdrachtgeversportaal kunnen je klanten gemakkelijk diensten aanmaken en facturen inzien.

Planworks biedt ook handige tools zoals een beoordelingsmodule, rapportages, en een CAO-module om te voldoen aan de regelgeving. Daarnaast kun je het systeem integreren met verlonings- en boekhoudpakketten.

Zowel voor loondienstmedewerkers als voor payroll en eigen verloning is Planworks geschikt. Medewerkers kunnen gebruikmaken van de handige app om onder andere hun beschikbaarheid door te geven, diensten in te schrijven, en loonstroken in te zien. Ook opdrachtgevers hebben toegang tot een speciale app om diensten aan te maken, poules te beheren, facturen in te zien, en meer.

Bekijk ook eens een van deze artikelen

Verloningssoftware uitzendbranche - Uitgelicht

Verloningssoftware in de uitzendbranche

Planworks: Verloningssoftware voor de uitzendbranche Maak kennis met Planworks, de ideale verloningssoftware voor de uitzendbranche. Naast het efficiënt plannen van personeel biedt Planworks specifieke functionaliteiten die perfect aansluiten bij uitzendbureaus,

Personeelsplanning Software - Uitgelicht

Praktische personeelsplanning software

Personeelsplanner software inzetten? Planworks is gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die speciaal is ontworpen voor beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, promotiebureaus en evenementenbureaus. Met Planworks kunt u moeiteloos uw complexe personeelsplanning beheren, ongeacht de omvang

Eigen uitzendbureau starten - Uitgelicht

Een uitzendbureau starten

Beginnen met je eigen uitzendbureau? Ben je gepassioneerd door het matchen van talenten en het creëren van waardevolle werkrelaties? Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen

Uitzendsoftware | Uitgelicht

Uitzendsoftware van Planworks

Uitzendsoftware van topkwaliteit Wil je je eigen uitzendbureau starten en zoek je naar gebruiksvriendelijke uitzendsoftware? Planworks staat voor je klaar om je op weg te helpen naar succes. Met de uitzendsoftware

Uitzendbureau software - Uitgelicht

Uitzendbureau software nodig?

Gebruiksvriendelijke software voor uitzendbureaus Als je op zoek bent naar uitzendbureau software om je eigen uitzendbureau te starten, dan kan Planworks je daarbij helpen. Planworks biedt handige en gebruiksvriendelijke uitzendbureau